Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Hondje krijgt missie om zak chips te kopen voor baasje in quarantaine

In Mexico kreeg een chihuahua een hele bijzondere missie. Het baasje stuurde het hondje naar de winkel aan de overkant van de straat gestuurd om een zak chips te halen voor zichzelf, terwijl hij in thuisisolatie zit. 

Zijn baasje stopte wat geld en een briefje met tekst onder het halsbandje van de hond. En wat denk je? Missie geslaagd!

Advertentie

Cheetos

Een hond die boodschappen voor je doet: dat noemen wij nou nog eens ideaal. De Mexicaan in quarantaine pakte het behoorlijk slim aan. Hij stuurde zijn hond naar de winkel met geld en een briefje met de tekst: “Hallo winkelbaas. Verkoop mijn hond alstublieft een zak Cheetos. Graag de oranje variant en niet de rode want die zijn te pittig. Er zit 20 dollar onder haar riempje. Opgelet, ze bijt als ze niet goed wordt behandeld. Groeten, uw overbuurman”.

Missie geslaagd

En ja hoor: het hondje keerde terug mét de zak chips. “Ze was een beetje in de war, maar slaagde uiteindelijk wonderwel in haar opdracht”, vertelt het baasje. De Mexicaan, genaamd Antonio, plaatste op Facebook foto’s van zijn hond met het briefje onder zijn halsband én met de zak chips. Hoewel daar vooral lachend op wordt gereageerd, zijn er ook een aantal chihuahua-kenners die het verhaal niet geloven. Chihuahua’s zouden zo’n ingewikkelde opdracht niet kunnen uitvoeren en dit zou in scène gezet zijn.

Hoe dan ook is het een erg grappig gezicht:

Dierenarts Martijntje: “Kan mijn hond of kat besmet raken met corona?”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: iStock

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien