Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hugo de Jonge laat mooie manier om thuiskappers te steunen zien

Wil jij graag je thuiskapper steunen en een fris geknipte coupe, zonder de coronamaatregelen aan je laars te lappen? Hugo de Jonge, onze minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport laat een mooie manier zien om dat te doen.

Op Instagram laat de minister zien hoe zijn gezin de hulp van de kapper inschakelt via Facetime.

Advertentie

Stappenplan

Op de foto is te zien hoe zijn vrouw Hugo’s haren knipt. Zijn dochter houdt een scherm waarop kapper Ismaël te zien is vast. Bij de foto schrijft de minister zijn stappenplan: “Kappersspullen lenen, je vrouw en dochter lief aankijken, Facetime instructie van de kapper krijgen en knippen maar”. Als laatste stap voegt hij daaraan toe: “En Tikkie betalen #supportyourlocals”.

– De tekst gaat verder onder de foto –

Steun

Nog steeds zijn er veel mensen die de kapper naar hun huis laten komen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. 1,5 meter afstand houden is tijdens het geven van een knipbeurt niet mogelijk. Minister Hugo de Jonge laat een mooie manier zien om thuiskappers toch te steunen. Vanuit huis kunnen de kappers via Facetime hun hulp aanbieden en zo geld blijven verdienen.

Ook kappers blijven thuis

Verschillende kapsalons roepen hun klanten op om niet om thuisknippen te vragen. Zo ook in onderstaand bericht dat door een kapsalon op Instagram werd geplaatst. Gezondheid en veiligheid staan voorop. Het is niet verantwoord om als kapper langs huizen te gaan. Wel kun je, naast het initiatief dat Hugo de Jonge laat zien, je kapper steunen door haarproducten en tegoedbonnen van ze te kopen.

Zelf je haar verven? Zó voorkom je dat haarverf vlekt op je huid

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Lees meer

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien