Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Kijkers reageren verontwaardigd op déze fout van Hugo Kennis in 'De slimste mens'

Hugo Kennis is de nieuwe uitdager in de uitzending van De slimste mens woensdagavond. Aan zijn achternaam zal het niet liggen, maar over één foutje die hij maakt reageren de kijkers wel erg verontwaardigd.

De televisiekok weet namelijk niet wie Irma Sluis is.

Advertentie

Hugo Kennis kent Irma Sluis niet

“Ze heet Irma Sluis en er zijn weinig Nederlanders die haar nog nooit hebben gezien. Waar kennen we haar van?” vraagt presentator Philip Freriks aan Hugo. Hij heeft géén idee. “Zeilen?”

Nee, Irma kennen Nederlanders niet van het zeilen. Maar wel als de vrouw die iedere keer aan de zijde van Mark Rutte stond tijdens de wekelijkse corona persconferentie. Al snel begonnen de kijkers van de gebarentolk te houden en zo ook de fanatieke Twitteraars die op woensdag naar De slimste mens keken. “Als je niet weet wie de leuke Irma Sluis is, ben je af Hugo Kennis, gewoon af.”

Lees ook: Hugo Kennis: “Na die nare ervaring durfde ik 5 jaar lang geen relatie meer aan”

Hugo Kennis is bekend als tv-kok van 24Kitchen en het RTL-programma 5 uur live. Dit bezige bijtje kookt elke dag wel drie of vier maaltijden, werkt uren in zijn enorme moestuin en heeft tussendoor ook nog tijd voor zijn kersverse verloofde Sander. Alsof dat nog niet genoeg is, won hij afgelopen seizoen ook nog even Expeditie Robinson. Libelle TV vroeg hem wanneer hij voor het laatst vlinders in zijn buik heeft gevoeld, in de tuin heeft gewerkt en naar de snackbar is geweest.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien