Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Twitter barst los over huilende Dionne Slagter in 'Expeditie Robinson'

Meedoen aan Expeditie Robinson is afzien. Dat weet Dionne Slagter nu ook als geen ander. De youtuber barstte in tranen uit tijdens een moeilijke proef. 

En op Twitter wordt volop gediscussieerd over dat moment.

Advertentie

Huilende Dionne 
Het gebeurde tijdens een ingewikkelde klimproef. Met al die spanning van Expeditie Robinson en in de bloedhitte van de Filipijnen werd het Dionne allemaal even teveel, waardoor ze in tranen uitbarstte. Tot frustratie van haar team, dat haar enigszins probeerde gerust te stellen maar ook met de handen in het haar zat. Vooral Hugo uitte z’n ongenoegen en krijgt daar ook de nodige kritiek over van kijkers.

Jaap vs Dionne
Op Twitter klinken er dus verschillende geluiden over Dionnes inzinking. De een ergert zich eraan, terwijl de ander het voor haar opneemt. En, spoiler alert

… er is ook grote verdeeldheid over het feit dat Jaap eruit is gestemd bij de eilandraad en Dionne haar Expeditie Robinson-avontuur dus mag voortzetten. Maar ja, voor hoe lang nog…?

Ach jongens, het is uiteindelijk maar een spelletje hè. Heb jij het Expeditie Robinson-bordspel al?

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Twitter. Beeld: Martijn van Gelder (RTL)

Lees meer

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien