Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Humberto Tan deelt foto met zijn 80-jarige vader: "Heel bijzonder en mooi"

Net als voor veel Nederlanders is de vakantie ook begonnen voor Humberto Tan. De presentator is afgereisd naar Suriname om daar tijd met zijn vader door te brengen.

Op Instagram deelt Humberto een mooie foto samen met zijn vader in een restaurant. Bij het bijzondere plaatje schrijft hij: “Ook een voordeel van Suriname… op een terras zitten met mijn vader (80 jaar). Hij met een Borgoe/cola ik met een Parbo. Heel bijzonder en mooi….” De twee genieten daar beiden duidelijk van:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien