Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Humberto Tan deelt foto met zijn 80-jarige vader: "Heel bijzonder en mooi"

Net als voor veel Nederlanders is de vakantie ook begonnen voor Humberto Tan. De presentator is afgereisd naar Suriname om daar tijd met zijn vader door te brengen.

Op Instagram deelt Humberto een mooie foto samen met zijn vader in een restaurant. Bij het bijzondere plaatje schrijft hij: “Ook een voordeel van Suriname… op een terras zitten met mijn vader (80 jaar). Hij met een Borgoe/cola ik met een Parbo. Heel bijzonder en mooi….” De twee genieten daar beiden duidelijk van:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien