Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Humberto Tan deelt mooie foto van vrouw en dochters

Humberto Tan is dol op zijn vrouw en kinderen. Omdat de hele wereld mag weten dat hij trots op de vrouwen in zijn leven is, deelt de presentator woensdagmiddag een kiekje van de prachtige dames op Instagram.

Het huwelijk van Humberto is dikwijls in het nieuws, maar de bekende Nederlander zendt met deze foto alleen maar positiviteit de wereld in.

Advertentie

Kinderen Humberto Tan
Humberto Tan en zijn vrouw Ineke zijn al jaren getrouwd. Ze zijn trotse ouders van 3 kinderen: de 12-jarige Benjamin, de 19-jarige Julia en de 21-jarige Isa. Julia treedt in de voetsporen van haar vader en is inmiddels ook al op weg om bekend geworden. De brunette maakte grote indruk met haar deelname aan televisieprogramma Dance dance dance. Ook Isa is geen onbekende meer, aangezien ze met haar vader te zien was in reisprogramma Waar is de Mol.

Ode aan vrouwen
Op Instagram plaats Humberto een kiekje om de vrouwen in zijn leven te eren. Natuurlijk is hij ook apetrots op zijn zoon, maar met deze foto staat hij even stil bij zijn dochters en vrouw in het speciaal. Bij de foto schrijft hij dan ook “Three times a lady.” Zijn volgers reageren vol lof op het plaatje. “Mooie dames!”, schrijft iemand. Een andere volgers reageert: “Mooie vrouwen. Snap wel dat je daar trots op bent!”.

 

View this post on Instagram

 

Three times a lady! #family 💟

A post shared by Humberto Tan (@humbertotan) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien