Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Humberto Tan deelt mooie foto van vrouw en dochters

Humberto Tan is dol op zijn vrouw en kinderen. Omdat de hele wereld mag weten dat hij trots op de vrouwen in zijn leven is, deelt de presentator woensdagmiddag een kiekje van de prachtige dames op Instagram.

Het huwelijk van Humberto is dikwijls in het nieuws, maar de bekende Nederlander zendt met deze foto alleen maar positiviteit de wereld in.

Advertentie

Kinderen Humberto Tan
Humberto Tan en zijn vrouw Ineke zijn al jaren getrouwd. Ze zijn trotse ouders van 3 kinderen: de 12-jarige Benjamin, de 19-jarige Julia en de 21-jarige Isa. Julia treedt in de voetsporen van haar vader en is inmiddels ook al op weg om bekend geworden. De brunette maakte grote indruk met haar deelname aan televisieprogramma Dance dance dance. Ook Isa is geen onbekende meer, aangezien ze met haar vader te zien was in reisprogramma Waar is de Mol.

Ode aan vrouwen
Op Instagram plaats Humberto een kiekje om de vrouwen in zijn leven te eren. Natuurlijk is hij ook apetrots op zijn zoon, maar met deze foto staat hij even stil bij zijn dochters en vrouw in het speciaal. Bij de foto schrijft hij dan ook “Three times a lady.” Zijn volgers reageren vol lof op het plaatje. “Mooie dames!”, schrijft iemand. Een andere volgers reageert: “Mooie vrouwen. Snap wel dat je daar trots op bent!”.

 

View this post on Instagram

 

Three times a lady! #family 💟

A post shared by Humberto Tan (@humbertotan) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien