Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Humberto Tan deelt hilarisch kiekje met nieuw kapsel

Humberto Tan kennen we allemaal zonder haar. Dat hij vroeger met een afrokapsel door het leven ging zou je dan ook haast vergeten. Op Instagram deelt de presentator donderdag een foto waarop hij ineens wél weer haar heeft…

Humberto stelt zijn volgers bij de foto de prangende vraag: “Met of zonder haar?”

Advertentie

Grap Humberto Tan
Al snel blijkt hoe de vork in de steel zit. Humberto Tan heeft geen gebruik gemaakt van een bijzonder middel om zijn haar ineens weer te laten groeien. Want als je goed kijkt, zie je dat hij een zwarte pruik op zijn hoofd heeft. Waaróm Humberto de pruik draagt is niet duidelijk, maar er wordt volop gespeculeerd over een nieuw programma.

Humor
Zijn volgers kunnen de grap op Instagram wel waarderen. Zo reageert iemand: “Een nieuw programma? The rehair shop?”. Een ander schrijft “Haha, dat staat je goed!”. En musicalster Romy Monteiro schrijft: “Haha, top dit!” als reactie onder de foto.

View this post on Instagram

 

Met of zonder? 🤣🤣

A post shared by Humberto Tan (@humbertotan) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien