Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Leuk nieuws: Humberto Tan brengt een kinderboek uit

Bijzonder: presentator Humberto Tan heeft een kinderboek geschreven: Pirouette in Paramaribo. Het boek is vanaf 3 oktober te koop.

Humberto deelt het vrolijke nieuws woensdag op Instagram.

Advertentie

Prima ballerina
Humberto schreef het boek op verzoek van De Nieuwe Kerk in Amsterdam, waar op zaterdag 5 oktober De Grote Suriname-tentoonstelling opent. Humberto: “Ik was verrast omdat ik geen kinderboekenschrijver ben en geprikkeld omdat ik meteen een idee had.” Het boek gaat over het meisje Gerda. Gerda (11) heeft maar één droom; ze wil ballerina worden. Maar om professioneel aan de slag te kunnen, moet ze worden toegelaten tot het Conservatorium in Den Haag. De opleiding is zwaar en ze mist haar familie in Suriname. Is haar droom sterk genoeg om al het andere te overwinnen?

Tot in de late uurtjes
Vraag je je af wanneer de drukbezette presentator tijd vond om te werken aan zijn boek? “Wat was het een mooi traject dit. Vaak tussen de bedrijven door en in de late uurtjes, maar het is af!”, vertelt Humberto op Instagram. De prachtige tekeningen in het boek zijn gemaakt door Studio Judith van den Hoek. Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van Pirouette in Paramaribo is er een Spotify-lijst. Zoek in Spotify op Pirouette in Paramaribo klassiek en Pirouette in Paramaribo kaseko.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

NIEUWS!!! In samenwerking met de Nieuwe Kerk in Amsterdam en Uitgeverij Gottmer in Haarlem heb ik een kinderboek geschreven: PIROUETTE IN PARAMARIBO, over het meisje Gerda met een droom. Zij wil ballerina worden. Maar haar droom is ook de nachtmerrie van haar ouders…. Wat was het een mooi traject dit. Vaak russen de bedrijven door en in de late uurtjes, maar het is af!!! En ik ben er heel blij mee en trots op! De tekeningen zijn van @studio.judithvandenhoek! Zij had nog nooit illustraties gemaakt voor een kinderboek, zei ze. Nou ik ook niet, zei ik. Maar echt Prachtig! Wat vinden jullie? Mooi toch? Ik heb ook twee playlists gemaakt op Spotify: PIROUETTE IN PARAMARIBO KLASSIEK EN PIROUETTE IN PARAMARIBO KASEKO. Alvast veel lees- en luisterplezier!!! X

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 


Bron: Instagram. Beeld: ANP, Instagram

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien