Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Waarom het huwelijk van Kelly Weekers en John Ewbank misschien niet doorgaat

Kelly Weekers en John Ewbank zijn al 3 jaar verloofd. Maar toch is het huwelijk nog steeds niet in zicht. Aan Weekend laat Kelly nu weten dat het misschien  helemaal niet meer doorgaat.

De 29-jarige Kelly en de 50-jarige John verloofden zich in 2015. Destijds plaatste Kelly stapelverliefd een kiekje op Instagram, waar ze “I said yes” bij schreef. De twee hebben hun liefde bekroond met de komst van dochtertje Scottie.

Advertentie

Geen haast voor Kelly Weekers
Voor het eerst doet Kelly een boekje open over de trouwplannen. Ze vertelt in Weekend dat ze dagelijks overspoeld wordt met vragen, maar geen haast heeft. “Ik heb er nooit veel waarde aan gehecht om te trouwen, maar ik vind het wel heel leuk om de liefde te vieren met de mensen om ons heen. Dus als wij denken aan ons huwelijk, denken we meer aan later, als ons gezin compleet is. Dan wordt het gewoon een viering, 10 jaar na het aanzoek.”

Geen bruiloft
De blondine vertelt dat het misschien helemaal niet meer van een huwelijk gaat komen. “Ik zie mezelf er ook voor aan dat we het gewoon niet doen. Of we gaan een keer naar Las Vegas en denken: nu er toch zo’n kerkje staat, doen we het gewoon hier. We hebben geen plan en dat ik vind ik prima.”

Niet beladen
Wel benadrukt Kelly in Weekend nadrukkelijk dat dit niet betekent dat hun relatie in zwaar weer verkeert. “Het is niet beladen en het gaat heel goed tussen ons. Het zegt niets over de kwaliteit van onze relatie. Wij zijn heel verliefd en gelukkig met ons gezin. En wat zegt een huwelijk? Ik ben gewoon niet een vrouw die daar altijd van heeft gedroomd. Ik denk dat dat komt omdat ik modellenwerk heb gedaan. Ik heb duizenden bruidsjurken gedragen, dus ik denk: dat komt wel een keer, of niet.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien