Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Huwelijk Wendy van Dijk en Erland Galjaard in zwaar weer

Het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard verkeert in zwaar weer. Dat schrijft ‘De Telegraaf’ en wordt bevestigd door de twee zelf.

Wendy en Erland hebben sinds 2007 een relatie en trouwden vier jaar geleden op Ibiza. Samen hebben ze een dochter, Lizzie van bijna 9. Met z’n drieën wonen ze in Nigtevecht. In een verklaring, die ze beiden ondertekenden en naar Privé stuurden, is te lezen:

Advertentie

“Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen. Hoewel we verder niet op geruchten zullen ingaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen.”

Ondanks de huwelijksproblemen waren de twee onlangs nog wel samen op vakantie naar Curaçao. Iets wat volgens hen aangeeft dat ze nog altijd goed met elkaar omgaan. Ze willen dan ook nog niet spreken van een scheiding. “Dat is erg voorbarig.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf. Foto: ANP

Memoires van een Maîtresse – Deel 39: “Misschien kun jij maar beter gaan”

memoires

Premium

Blijkbaar moet Sabine de trossen losgooien als het op geduld aankomt. De Kapitein doet uiterst vaag over hoe hun relatie nu verdergaat en haar telefoon is nog steeds in handen van Erik de IT-man.

Wanneer ik terugkom van de markt, staat mijn woonkamer bomvol mannen. Vandaag verhuist Thijs. Hij heeft een mooi appartement gevonden, 2 straten verderop. Het voelt ongemakkelijk, met mijn bloemen in mijn hand en al die grote beren die zich ook geen houding weten te geven. “Iemand koffie?” roep ik, maar uit de mokken die zij schalks in de lucht houden, weet ik dat mijn vraag m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien