Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Huwelijksaanzoek in vliegtuig heeft heftige gevolgen voor stewardess

Een huwelijksaanzoek in de lucht in een vliegtuig: klinkt romantisch en origineel. Maar voor de stewardess die ten huwelijk gevraagd werd, liep het niet heel romantisch af.

Terwijl een stewardess van ‘China Eastern Airlines’ aan het werk was, werd ze door haar vriend ten huwelijk gevraagd. Een bijzonder moment voor de stewardess én de passagiers van het vliegtuig die hard applaudisseerden. De vrouw wist niet wat haar overkwam en zei “geen idee te hebben gehad dat dit ging gebeuren”.

Advertentie

Ontslag
De hoge bazen dachten er iets anders over dan de enthousiaste passagiers, want een aantal maanden na het aanzoek ontving de stewardess ineens een ontslagbrief. De reden? Het aanzoek terwijl ze aan het werk was. In de brief stond: “Het aanzoek zorgde ervoor dat ze even niet bezig was met veiligheid van de passagiers. Het romantische privémoment veroorzaakte onrust onder de passagiers en dat was in het kader van de veiligheid heel overantwoord.” Het verhaal ging al snel het internet over en veel mensen zijn van mening dat het onterecht is dat de stewardess ontslagen is.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HLN.be. Beeld: iStock.

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien