Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Actrice Imanuelle Grives wordt voorlopig vrijgelaten

Actrice Imanuelle Grives zat in België in de gevangenis, maar wordt voorlopig vrijgelaten. Dat heeft de rechtbank van Antwerpen aan RTL Boulevard laten weten. 

Hier heeft ze wel 5000 euro borg voor moeten betalen.

Advertentie

Betrapt
Imanuelle zat vast wegens drugshandel op het Belgische dancefestival Tomorrowland. Ze werd op 21 juli betrapt met 100 xtc-pillen, 20 gram cocaïne, 11 gram ketamine, mdma en marihuana op zak. Op haar logeeradres werden nog veel meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis.

Voorbereiding filmrol
Imanuelle blijft volhouden dat ze de drugs bij zich had ter voorbereiding op een filmrol. Ze wilde zich op Tomorrowland inleven in het leven als dealer. Daar heeft het OM geen boodschap aan. Imanuelle en 2 Amerikaanse medeverdachten moeten over een week voor het eerst voor de rechter verschijnen. Dit is een zogeheten pro-formazitting. De zaak zal dus nog niet inhoudelijk worden behandeld.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien