Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Indringer verstoort live-uitzending 'RTL late night'

Donderdagavond ontstond er commotie in de live-uitzending van RTL late night met Twan Huys. Tijdens een gesprek over K-pop rende er een man in een roze pak door de studio, gooide een briefje naar Twan en riep daarbij iets onverstaanbaars. 

Gelukkig wist de beveiliging direct in te grijpen en haalde de man uit beeld. Twan las ondertussen het briefje, maar concludeerde dat hij er nauwelijks iets van kon lezen. Tafelgast FunX-dj Fernando Halman grapte: “Een fan van Dua Lipa?”

Advertentie

De reden
Achteraf bleek er ‘Subscribe to PewDiePie’ op het papiertje te staan. PewDiePie is een Zweedse youtuber met de meeste abonnees ter wereld. En daar lijkt de schoen te knellen: de Indiase platenmaatschappij en filmproducent ‘T-Series’ lijkt het abonneerecord van de Zweedse Felix Kjellberg (PewDiePie) bijna te verbreken. Aanhangers van de twee youtubers hebben daardoor nu al een maandenlange strijd om abonnees te werven.

Het is niet de eerste keer dat aanhangers van PewDiePie zo’n stunt proberen uit te halen: tijdens de Super Bowl was de tekst ook al te lezen, en aan het eind van 2018 kwamen er uit 50.000 printers instructies gerold hoe je je kunt abonneren op PewDiePie.

RTL late night
Twan deed de man af als een gek en hervatte zijn gesprek met Fernando Halman over K-pop. De ordeverstoorder is uiteindelijk door de politie meegenomen.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: rtllatenight.nl. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien