Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Oud-zwemster Inge de Bruijn deelt vrolijke foto in knalgele bikini

Oud-zwemster Inge de Bruijn is het dragen van badpakken en bikini’s wel gewend. Vol trots poseert ze op social media in een geel exemplaar.

En dat naast een levensgrote ananas. ‘Happy international bikini day’, schrijft de kampioene bij haar vrolijke foto.

Advertentie

Goud
Wat ziet ze er goed uit: ze krijgt dan ook niets dan lovende reacties. “Geel staat je goed”, klinkt het. En ook: “Wat een toplijf.” Inge heeft een prachtige zwemcarrière achter de rug. Ze won op de Olympische Spelen van Sydney in 2000 maar liefst 3 gouden medailles. Bij de wereldkampioenschappen van 2001 won ze nog eens driemaal goud.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy International bikini day 👙. #internationalbikiniday #tisgewoontruienweer #bewolkt #maargoed #fbf #klapkuiten #happyfriday #pineapple #yummie

Een bericht gedeeld door Inge De Bruijn (@ingedebruijn) op

Ook op zoek naar een gezellige bikini voor deze zomer? Die vind je hier:

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien