Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Inge de Bruijn ziet er geweldig uit in dit badpak

Voormalig topzwemster Inge de Bruijn maakt indruk op Instagram met haar prachtige lichaam in een wit badpak. De 44-jarige Inge is op dit moment aan de Côte d’Azur in Frankrijk. 

De ex-zwemster krijgt veel leuke en positieve reacties over haar zomerse killerbody. Zoals: ”Een zwempak staat je nog steeds zo mooi zoals vroeger.” En ”Wauw ben er stil van.” En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn, want Inge ziet er geweldig uit in dit badpak!

Advertentie

Adam zoekt Eva

Vorig jaar deed Inge de Bruijn mee aan het RTL-programma Adam zoekt Eva VIPS, waarin bekende Nederlanders naakt op zoek gingen naar de liefde. Ze had toen alleen geen badpak aan, maar was poedelnaakt.

 

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Instagram. Beeld: ANP.

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien