Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Internet gaat helemaal los nadat duidelijk wordt hoe je een blikopener écht gebruikt

Soms kom je achter dingen, die je hele wereld op z’n kop zetten. Zo blijkt uit een filmpje op Twitter dat we de blikopener al jaren verkeerd gebruiken. Internet gaat helemaal los. 

In het filmpje is te zien hoe een Amerikaan pas na 24 jaar erachter komt hoe je op de juiste manier met een blikopener een blik opent.

Advertentie

Horizontaal
Veel mensen gebruiken de blikopener namelijk verticaal, maar daardoor moet je oppassen dat je jezelf niet snijdt aan het scherpe rand van de opening. Na maar liefst 24 jaar komt de Amerikaanse man erachter dat hij de blikopener juist horizontaal op het blik moet zetten.

Makkelijker
Heel internet komt niet meer bij van het lachen na het zien van het filmpje, want zo te zien gaat er een wereld voor hem open. Alleen vraagt hij zich wel af waarom z’n moeder hem dit eigenlijk nooit heeft verteld. Dat zou z’n leven een stuk makkelijker hebben gemaakt, aangezien hij iedere keer wanneer hij blik opende zijn vingers aan de scherpe rand sneed.

Wijzer
Hij hoeft zich in ieder geval niet te schamen, want aan de reacties te zien wist de halve wereld niet hoe een blikopener nu écht werkt. Twitter ontploft na ontdekking over juist gebruik van een blikopener, schrijft ook The Best Social. Ook heel wat Nederlanders zijn na het zien van het filmpje een stuk wijzer geworden.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!  

Bron: The Best Social. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien