Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Lieve (42) had een relatie met een getrouwde man

Lieve had na haar scheiding behoefte aan een man, maar niet aan een relatie. Dat de klusjesman met wie ze een affaire kreeg al een vrouw had, kon haar niet deren. 

“Huilend lag ik soms in bed, als hij zich ‘s avonds aankleedde en weer terugging naar zijn vrouw. Dat was de prijs die ik betaalde voor onze relatie. Toch had ik het niet anders gewild. Afgezien van die moeilijke momenten was het voor mij toen namelijk ideaal. Ik was net gescheiden en had enorme behoefte aan iemand die lief voor me was. En dat was hij: woest aantrekkelijk, spannend, origineel en hij droeg me op handen. Op straat flirtten andere vrouwen schaamteloos met hem, maar hij hield míjn hand vast.”

Advertentie

LEES OOK: DE DAG NADAT – MIJN MAN NA EEN AFFAIRE WEER OP DE STOEP STOND 

Ideaal
“Van niets wist hij altijd iets te maken. Met vijf euro konden we een topdag hebben en als het regende, wandelden we op onze blote voeten stapelverliefd door het park, nat tot op ons ondergoed. Een relatie met alles wat daarbij kwam kijken, zag ik echter niet zitten. Onze levens pasten namelijk totaal niet bij elkaar. Hij was een ruim 10 jaar oudere klusjesman die maar wat aanklooide en als het hem uitkwam de hele boel bij elkaar loog, op het extreme af. Ik ben hoogopgeleid en had net een ‘keurig’ huwelijk achter de rug. Maar op onze manier hadden we het samen heel goed. Ik werkte als freelancer en kon mijn tijd zelf indelen. Dat was ideaal, want zo konden we overdag gezellige dingen doen, naar het strand of klussen in mijn huis. Soms zagen we elkaar iedere dag, soms 3 keer per week. Hij kwam ook weleens ‘s ochtends vroeg zachtjes binnen, als ik nog sliep, dan werden we samen wakker.”

Zijn zaak 
“Veel mensen in mijn omgeving hebben nooit geweten dat hij een vrouw had. Geen idee of ze niets vermoed heeft, maar dat lijkt mij vreemd. Schuldig voelde ik me niet. Wat hij deed, was zijn zaak. Na 3 jaar heb ik er een punt achter gezet. Dat was niet makkelijk, maar het was klaar, ik wilde door met mijn leven, in een relatie met iemand met wie ik écht iets kon opbouwen. Romantiek zoals met hem heb ik niet meer gevonden, een leuke vriend wel. De herinneringen koester ik en ik ben hem dankbaar voor alle liefde en aandacht die hij mij, ondanks de bizarre situatie, in die periode van mijn leven gegeven heeft.”

LEES OOK: 

Interview: Marloes Keizer. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien