Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Airen Mylene over haar Taeke: "Ik dacht: wij passen niet bij elkaar"

SBS6-presentatrice Airen Mylene lijkt lief, maar is géén katje om zonder handschoenen aan te pakken. Eigenlijk zou ze consultant worden, maar het werd tv en afgelopen seizoen deed ze zelfs mee aan ‘Wie is de mol?’ “Toen ik zag dat Taeke Taekema ook meedeed, dacht ik: o nee, niet die arrogante vent.”

Je hebt bijna een jaar een relatie met oud-hockeyinternational Taeke Taekema?
“Ik hockey zelf ook, dus af en toe hoorde ik die naam voorbijkomen.”

Advertentie

Het verhaal gaat dat hij je veroverde tijdens de opnames van Wie is de Mol? door je de ins en outs te leren over de sleep push, zijn specialisme.
“Eigenlijk kende ik Taeke al voor Wie is de Mol? Tijdens een feestje van mijn management was hij er ook en we kregen een beetje ruzie met elkaar. We hadden allebei flink wat gedronken en ik begreep zijn humor niet. Toen ik zag dat hij ook meedeed aan Wie is de Mol? dacht ik: o nee, niet die arrogante vent. Tijdens de opnames dacht ik: hm, je valt wel mee. En toen: hee, je bent eigenlijk best wel aardig. Ellie Lust en Cécile Narinx zaten het van een afstandje gade te slaan, zoals je tantes zouden doen: kijk hoe schattig. Ik in de verdediging: er is heus niks aan de hand, ik kan niet terug naar mijn hockeyteam zonder hem uitgehoord te hebben over die sleep push. Maar hij nam uitgebreid de tijd voor me, dat gaf een heel welkom gevoel.”

En 5 maanden later hadden jullie een date?
“Pas een maand na de opnames van Wie is de Mol? mochten we weer contact hebben met elkaar. Hij stuurde me een veel te uitgebreid appje die er – na 2 keer lezen – op neer kwam dat hij een biertje wilde drinken met me. Tijdens die date dacht ik: ja, je bent wel heel lief. Mijn zus had voordat ik meedeed al voorspeld dat het zou gebeuren. ‘Zie je wel’, zei ze. Ik kon me er niks bij voorstellen. Ik vond hem toen helemaal niet leuk en mijn relatie van 8 jaar was net 2 weken voor de opnames uitgegaan. Dat was best wel heftig. Ik zat daar en dacht: ik heb geen zin in dit spel, ik wil naar huis, orde op zaken stellen. Het kon me allemaal niet zo boeien. Ik wist dat ik er later spijt van zou krijgen, maar ik kon gewoon niet de motivatie opbrengen. Ik was echt met iets anders bezig.”

Vandaar dat het nog best even duurde voordat jullie een eerste date hadden?
“Ik zou eindelijk single zijn. Even lekker niks, mijn eigen plekje in Utrecht, lol maken.” Lachend: “Ik heb er ook wel lang over gedaan om toe te geven dat het toch wat was tussen Taeke en mij, ik zat wel even moeilijk te doen. Omdat ik dacht: nu? Nee. Maar hij was dusdanig leuk dat ik wel nee kon zeggen, maar het was ja.”

Wat raakt hij in jou?
“Ik dacht aanvankelijk: wij passen niet bij elkaar. We lijken te veel op elkaar en dat gaat botsen. En we botsen soms ook, maar dat gebeurt weinig. We kunnen héél goed met elkaar praten. We gaan heel goed en fijn samen, hij steunt me enorm en ik vind het echt heel fijn om bij hem te zijn. Maakt niet uit wat we doen, alles is leuk en prettig. Als ik in zijn ogen kijk, bij hem lig of zit, dan hoef ik nergens anders te zijn. Dat is dan mijn favoriete plekje. Omdat hij er is.”

Meer Airen
Het hele interview met Airen lees je in Libelle 49, vanaf vrijdag in de winkel.

LEES OOK:

Berichten van Libelle gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Shownieuws volgt Airen tijdens haar verhuizing.

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Interview: Caspar Pisters. Beeld: Dafne Ederveen

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien