Queen-Musical ‘We Will Rock You’: tot € 15,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Merel Westrik wil een talkshow met Eva Jinek (en een baby)

Vroeger droomde Merel Westrik – het gezicht van RTL Nieuws – ervan om de nieuwe Sacha de Boer te worden. Nu grapt ze met Eva Jinek over een gezamenlijke talkshow. Maar eerst… een kind. ‘Volgend jaar moet het gaan gebeuren.’ 

De 35-jarige anchor van RTL Nieuws is sinds 4 jaar samen met haar vriend Patrick, die mode-ondernemer is. Waarvoor is ze gevallen? “Voor z’n geur, uiteindelijk”, vertelt Merel. “Ik had een paar keer koffie gedronken met ‘m. Ik nam afscheid, rook in z’n nek en ik dacht… dit is hem. En toen werd ik verliefd.”

Advertentie

“Tegelijkertijd vind ik het doodeng”

Duidelijk gevoel
Op de vraag of ze kinderen wil, bekent ze: “Het is wel iets waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Ik wil dat ook een keer meemaken, weten wat het met je lichaam doet. Wat een combinatie van ons tweeën oplevert. Ik hoopte altijd dat ik op een gegeven moment een duidelijk gevoel zou hebben: nu is de tijd daar. En dat je dan samen gaat bepalen of het ook kan. Maar ik sta er eerder verstandelijk in: ik ben 35, ik denk, hoop, dat ik tot mijn 40ste heb. Dus misschien moet het volgend jaar of het jaar erop gaan gebeuren.”

Doodeng
Lachend vervolgt Merel: “Ik denk dat het een verschríkkelijk eigenwijs en eigenzinnig kind wordt dat de hele tijd nee zegt, maar het lijkt me zo leuk. Tegelijk vind ik het doodeng. Het is de grootste beslissing die je neemt in je leven: een kind op de wereld zetten, op déze wereld.”

Het hele interview met Merel Westrik lees je in Libelle 33, die vanaf 7 augustus in de winkels ligt.

Bekijk hier de video:

Interview: Caspar Pisters. Bewerking: Helene van Santen. Beeld: Esmée Franken 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien