Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Marloes (35): ''Sex met hem was top, maar je kunt niet je hele leven in bed doorbrengen''

Iedereen heeft een verhaal. Groots en meeslepend of juist klein en ontroerend. Marloes werd na haar scheiding (te snel) verliefd.

Marloes (35): “Achteraf weet ik dat het bij mij geen echte liefde was. Niet het gevoel dat nodig is om van een verliefdheid meer dan een vluchtige relatie te maken. Ik was verliefd op Mark, dat is zeker. Maar ik denk vooral omdat hij de eerste man was die na mijn scheiding echt aandacht aan me besteedde.”

Advertentie

Verassing
”Ik was zo geschokt toen mijn huwelijk vastliep. Ook al weet je dat één op de drie huwelijken strandt: je begint er toch aan met de gedachte dat het voor altijd is. Maar dat het ons ook zou overkomen, kwam voor ons allebei als een verrassing. We gingen niet vreemd. We maakten niet veel ruzie. Maar het was gewoon over tussen ons, we interesseerden elkaar niet meer. We hadden nog geen kinderen. Die wilden we allebei wel, alleen niet met elkaar. En dus hebben we een streep onder ons huwelijk gezet.”

“ SEX MET HEM WAS TOP, MAAR JE KUNT NIET JE HELE LEVEN IN BED DOORBRENGEN”

Zo weer een ander
”Ineens was ik weer een vrouw zonder partner. Een vrouw die in haar eentje in bed lag. Mijn vriendinnen zeiden: ‘Jij hebt zo weer een ander’, maar daar geloofde ik niet echt in. Ik was er zelfs van overtuigd dat ik de rest van mijn leven alleen zou blijven. En toen, op een verjaardag, kwam ik Mark tegen. Hij schonk me al zijn aandacht en achteraf weet ik dat dát de belangrijkste reden was dat ik verliefd op hem werd. Het gevoel dat ik weer werd gezién.  Weer samen op stap,weer samen in bed. Hij was meteen heel serieus. Ik was de vrouw op wie hij had gewacht, zei hij.”

Schuldig
”We hadden een heerlijke tijd, maar toen de eerste roes voorbij was, ging ik hem duidelijker zien. Hij was zo totaal anders dan ik. Hij las nooit een boek. Op vakantie wilde hij de hele dag naar het strand, een oud plaatsje bekijken vond hij zonde van zijn tijd. En het belangrijkste: we hadden nooit een gesprek dat verderging dan ‘Wat eten we vandaag?’ en ‘Welke film wil je zien?’ Sex met hem was top. Maar je kunt niet je hele leven in bed doorbrengen. Ik heb hem erg gekwetst toen ik een punt zette achter onze relatie, en daar voel ik me schuldig over. Maar ik weet nu wel dat alleen aandacht niet genoeg is voor een relatie.”

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:
Raar maar waar: tieners hebben minder sex

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Bewaren

Speel hier de sudoku van vrijdag 24 januari

Sudoku

Premium

Zin om je hersenen weer even op scherp te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze vrijdag 24 januari hebben wij namelijk weer een leuke sudoku voor je.

Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Veel succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien