Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

De getrouwde Nancy (48) werd verliefd op haar bedrijfsleider

De getrouwde Nancy (48) had nooit gevoelens voor haar baas André, tot hij haar in een dronken bui zoende. 

“Elke dag denk ik wel even aan André, de man die lang geleden mijn bedrijfsleider was. Op een avond in 1990 waren we met een groepje van het werk in de kroeg. Iedereen was dronken en sentimenteel, want André zou ons binnenkort verlaten.

Advertentie

Plots zoende André mij en jolig als ik was, zoende ik terug. Ineens was er een enorme spanning tussen ons. We werkten vaak samen maar tot dat moment had ik niet zo veel voor hem gevoeld. Na die ene zoen konden we niet van elkaar afblijven. We glipten snel naar buiten en stonden als een stel verliefde pubers in het fietsenhok te zoenen. Voor het gemak negeerde ik even dat ik al jaren gelukkig getrouwd was met Henk. Ook André had een vrouw.”

Een goede vriendin 
“Omdat hij kort daarna verhuisde wegens overplaatsing, zagen we elkaar nog weinig. Maar we hielden wel contact. Soms belde of mailde hij, af en toe kwam hij zelfs bij mij thuis. Ik kon met hem over alles praten. Ook over mijn huwelijk, want daar was ik ondertussen wel aan gaan twijfelen. Er ontstond een hechte vriendschap die me erg dierbaar werd. Als André langskwam, was het net of er een goede vriendin over de vloer kwam. Alleen hem begroette ik met een innige zoen. Soms liet hij ineens maanden niks van zich horen. Dan zette ik de knop om en deed alsof het me koud liet, maar zodra er weer een mailtje kwam, maakte mijn hart een sprongetje.”

Verleiding 
“Meer dan zoenen hebben we nooit gedaan. Een van ons was altijd de verstandige en het was voor ons beiden geen optie om onze huwelijken op te geven. Maar dat kwam vooral doordat hij na zijn verhuizing ver weg woonde. Als hij nog bij mij in de buurt had gewoond, vrees ik dat mijn huwelijk kapot was gegaan. Na de laatste keer dat André bij mij was, mailde hij geen contact meer te willen. Hij was in mijn dorp een goede vriendin van zijn vrouw tegengekomen en dat had veel gedoe gegeven. Ik vind het prima, maar weet ook dat hij dat al 4 keer eerder heeft gezegd. Zijn telefoonnummer en mailadres heb ik gewist om niet in de verleiding te komen. Ondertussen ben ik nog steeds samen met Henk en onze 2 dochters. Mijn geheim zal ik nooit met hem of wie dan ook delen. We hebben een goed huwelijk en daar ben ik tevreden mee. Maar André is elke dag in mijn gedachten en stiekem hoop ik op een dag toch weer een mail in mijn inbox te vinden.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Interview: Esther Pordon. Beeld: iStock

Lees meer

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien