Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Hilly's man werd verliefd op een collega

Hilly (40) wilde dolgraag een gezin stichten toen een verliefdheid van haar man roet in het eten gooide. “Door hem heb ik geen kinderen en een heel ander leven dan waar ik op hoopte.”

“William en ik waren 12 jaar samen. In onze relatie was alles koek en ei. Volgens mij hadden we niks te klagen: allebei een goede baan, een heerlijk huis, genoeg vrienden om ons heen en we begonnen het net een beetje over kinderen te hebben. Ik was 27 en had nooit een andere relatie gehad. William was al een stuk ouder dan ik, dus ik hield er geen rekening mee dat hij nog zijn twijfels had. Ik was juist degene die niet altijd even goed wist of ik wel bij mijn eerste echte vriendje moest blijven, of ik niet eerst de wereld moest ontdekken. Maar ik koos voor hem, met volle overgave. En toen barstte de bom.”

Advertentie

LEES OOK: DE DAG NADAT IK VREEMDGING MET EEN COLLEGA 

Niet wederzijds 
“William had een andere baan gekregen en op kantoor een vrouw ontmoet die hem mateloos fascineerde. Hij had het best veel over haar, dus ik merkte heel snel dat hij verliefd op haar was. Toen ik hem ernaar vroeg, gaf hij het toe. Ik was er niet vreselijk van ondersteboven. Het kan gebeuren dat je gevoelens voor iemand anders dan je partner krijgt, dacht ik, en dat is oké zolang je er maar niet naar handelt. Volgens hem hoefde ik me daar geen zorgen om te maken, aangezien de vrouw in kwestie helemaal niks voor hem voelde. Toch verliet hij me voor haar. Hij kreeg het zomaar in zijn bol en pakte zijn koffers. Op een dinsdag in juni. Hij was ervan overtuigd dat hij met zijn collega het leven kon krijgen dat hij met mij niet had. Dat zij zijn grote liefde was, ook al wilde ze hem niet. En zij heeft uiteindelijk nooit aan zijn liefde toegegeven.”

Opnieuw beginnen 
“We zijn nu 13 jaar verder en zowel William als ik is nog alleen. Afgezien van een paar korte, maar waardeloze relaties heb ik nooit meer zo iemand gevonden als mijn eerste liefde. En William, zo biechtte hij me laatst op, ook niemand zoals ik. Het was heel lastig om dat te horen. Door hem heb ik geen kinderen en een heel ander leven dan waar ik op hoopte. William wil opnieuw beginnen, maar ik zie geen toekomst meer voor ons. Hij had me nooit mogen verlaten voor zoiets stoms als een onbeantwoorde verliefdheid. Ik kan daar niet overheen stappen.”

LEES OOK: 

Interview: Femke Sterken. Beeld: iStock 

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien