Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Jarige Irene Moors deelt lieve jeugdfoto: 'Precies 40 jaar geleden'

Irene Moors viert dinsdag haar 52e verjaardag. De presentatrice laat deze dag niet zomaar voorbij gaan, en deelt daarom een lieve foto uit de oude doos op Instagram.

Irene Moors gaat al járen mee op televisie. Ze debuteerde met het NCRV-programma Dit is Disney. Inmiddels wordt ze voornamelijk geroemd om haar typetjes in de TV Kantine.

Advertentie

Verjaardagsfoto Irene Moors
Om te vieren dat ze jarig is, deelt Irene Moors dinsdag een lieve foto op Instagram. Op de foto zien we een 12-jarige Irene, gehuld in een witte jurk. Ze staat lachend op de foto, waardoor je goed ziet dat het meisje van toen nog steeds in de Irene van nu schuilt.

40 jaar geleden
Bij de foto schrijft de presentatrice: “1979. Mijn 12e verjaardag. Vandaag precies 40 jaar geleden. Een ‘rits rats klik’ camera van Agfa, een schooltas voor de brugklas, cassettebandjes en guldens. Een #throwback van jewelste.”

Felicitaties
De felicitaties stromen binnen onder de foto. Zo schrijft actrice Elise Schaap: “Gefeliciteerd lieve Irene!”. Presentator Viktor Brand reageert: “Lieve Irene, gefeliciteerd en wens jou een prachtige dag. X”.

Hieronder kun je de foto bekijken:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien