Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Déze BN'er is uitgeroepen tot 'irritantste BN'er in een reclame'

“Ik was altijd doodsbang voor inbrekers, zelfs met Sjors voor de deur.” Je hoort het Marijke Helwegen nog zeggen in die vervelende reclame. Niet voor niets dat Marijke de Loden Leeuw heeft gewonnen voor meest irritante BN’er in een reclamespotje.

Dat werd maandagavond bekendgemaakt in een uitzending van Radar.

Advertentie

Bijna de helft
In de reclame prijst Marijke een anti-inbraakdeurstrip van het bedrijf SecuStrip aan. “Ik was altijd doooodsbang voor inbrekers, zelfs met Sjors voor de deur”, zegt ze in het beruchte spotje. Kijkers konden haar boodschap niet echt waarderen, maar liefst 45% van de kijkers koos dan ook voor het spotje met Marijke. Ze bleef daarmee Sjaak ‘Koning Toto’ Swart (29%) en Paul Haenen (26%) met zijn spotje voor Pricewise voor.

Een eer
Of Marijke het erg vindt om deze prijs te winnen? Niets is minder waar. Marijke zegt het “een eer” te vinden om de prijs te krijgen en er zeker niet wakker van te liggen. “Ik bevind me ook nog eens in een goed rijtje, want mijn lievelingszangers Jan Smit, René Froger en Ali B hebben de prijs voorafgaande jaren gewonnen. Dan doe ik het wel aardig hoor.”

Snoepjes
De Loden Leeuw voor het meest irritante reclamespotje is voor Haribo, dat er met een kleine meerderheid van de stemmen (51 procent) met de ‘winst’ vandoor ging. In de reclame van de snoepfabrikant spelen volwassen kantoormedewerkers tijdens een vergadering met snoepjes en worden hun stemmen nagesynchroniseerd door kinderen. De spotjes van Lampdirect (30%) en Hornbach (19%) eindigen op plaats 2 en 3.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Radar, ANP. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien