Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Isa Hoes steekt 'eenzamen' een hart onder de riem en krijgt daarvoor veel lof

Voor veel mensen is de quarantainetijd een stille tijd. Zelfs als je naar familie kunt, weliswaar op afstand, kun je eenzaam zijn. Isa Hoes wil de mensen die zich alleen voelen graag een hart onder de riem steken in deze bijzondere periode.

Op Instagram schrijft de actrice en auteur: “Ook al ken ik je niet, voel maar dat dit bericht voor jou is.”

Advertentie

De ‘eenzamen’

“Ik wil zo graag alle (onzichtbare) ‘eenzamen’ een hart onder de riem steken!”, schrijft Isa op haar Instagram. “Zeker op een dag als vandaag – wanneer het zo mooi weer is – gaan velen eropuit. Even samen naar buiten, naar familie (op afstand ja, maar toch) en dan kun je je weleens eenzaam voelen. Misschien wel wat verloren, verdrietig”, staat er bij haar Instagram-post.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik wil zo graag alle (onzichtbare) ‘eenzamen’ een hart onder de riem steken! Zeker op een dag als vandaag- wanneer het zo mooi weer is- gaan velen er op uit. Even samen naar buiten, naar familie ( op afstand ja maar toch…) en dan kun je je wel eens eenzaam voelen. Misschien wel wat verloren, verdrietig…Als je niemand hebt- als je aan huis gebonden bent om wat voor reden dan ook – als je niet mee kan in het nieuwe normaal- als…. vul maar in … en ja, dan kan het zwaar zijn. Het klinkt misschien gek maar ik wil je zeggen: je bent niet alleen. Ik zie je, ik hoor je, ik voel je. Echt, we zijn met meer dan je denkt! En daardoor minder eenzaam dan je misschien denkt. Ook al ken ik je niet… voel maar dat dit bericht voor jou is. Slaap zacht en glimlach… naar jezelf! ❤️ ps; misschien herken je jezelf hier helemaal niet in maar kun je deze boodschap wel doorgeven..? #wezijnnietalleen

Een bericht gedeeld door Isa Hoes (@isahoes) op

Hart onder de riem

De reacties zijn hartverwarmend en sommigen willen Isa ook een hart onder de riem steken. Zo reageert iemand met: “Wat ben je toch een mooie lieve vrouw” en “Je had het niet mooier of beter kunnen verwoorden. Raakt me. Dank je.” Veel van haar volgers bedanken haar voor de lieve woorden die ze schrijft.

Zoon Isa Hoes schrijft ook

Isa Hoes is niet de enige in de familie die boeken schrijft. Haar zoon, die ze samen met Antonie Kamerling kreeg, schreef een boek over zijn vader. Het gaat over de zoektocht naar zijn vader en heet Nu ik je zie. De titel verwijst naar het bekende nummer van Antonie zelf, dat Toen ik je zag heet.

Het boek komt in september uit, maar je kunt hem vast reserveren:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien