Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Isa Hoes vertelt over turbulent liefdesleven na dood Antonie Kamerling

Isa Hoes had een onstuimig liefdesleven na de dood van haar man Antoine Kamerling. In een interview met Jan Magazine, waar Isa deze editie gasthoofdredacteur van is, vertelt ze openhartig over deze periode.  

In het interview vertelt Isa Hoes dat ze ervan was overtuigd dat ze niet lang alleen zou blijven. Toch is ze tien jaar later nog steeds single. Het daten na de dood van haar man ging dan ook niet zonder slag of stoot. De eerste man met wie ze ging daten, viel eigenlijk niet op vrouwen. Die relatie strandde daarom al snel.

Advertentie

Getrouwde man

Daarna kreeg Isa iets met een man die nog was getrouwd en op het punt stond om uit elkaar te gaan. “We hadden naast dat mijn brein weer eens flink gekieteld werd, geweldige app-seks en één waanzinnige vrijpartij die ik nooit zal vergeten. Ik gaf mezelf echt helemaal, genoot zo van mijn lichaam en voelde me achteraf enorm bevrijd”, vertelt ze in het interview. Na het eenmalige avontuur ging de man in kwestie, op advies van Isa, toch terug naar zijn vouw. “Een lange relatie gooi je toch niet zomaar weg. En voor ons was dit genoeg. Maar ik ben hem nog steeds dankbaar voor die fantastische ochtend.”

Stalker

Niet iedere man was even leuk. Isa heeft ook te maken gekregen met een stalker. Op straat sprak een man haar aan waar ze later een paar keer mee afsprak. Na enkele dates wilde ze er toch een punt achter zetten maar dat liet hij niet toe. Hij werd boos, bleef Isa bellen en gooide zelfs cadeautjes door haar brievenbus. Hoe ze er vanaf kwam? Uiteindelijk heeft ze hem opgebeld en gezegd dat hij dringend hulp moest zoeken. “Want niet ík was het probleem, híj had er een, en niet zo’n kleintje ook!”

Dit is waarom Isa Hoes jongere mannen aantrekkelijker vindt:

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien