Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Jaap Reesema meerdere keren aan de dood ontsnapt

Jaap Reesema (35) valt regelmatig in slaap achter het stuur, waardoor de zanger al een paar keer aan de dood is ontsnapt.

Dit vertelt hij in de podcast Zelfspodcast die hij wekelijks met journalist en goede vriend Sander Schimmelpennick (35) opneemt.

Advertentie

Alcohol

Jaap heeft duidelijk een engeltje op zijn schouder, want het is al meerdere keren bijna fout gegaan. Tijdens zijn studententijd had hij een keer te veel gedronken en viel hij in de auto achter het stuur in slaap. “Dat was niet zo gek, want daar waren we natuurlijk alleen maar aan het zuipen”, legt hij uit.

Wegdromen

Ook bekent de zanger weleens wakker te zijn geworden in het gras langs de snelweg. Levensgevaarlijk. Hij mag dus wel van geluk spreken dat er nog niks is gebeurd. Toch ging het en tijdje geleden opnieuw bijna mis en viel zowel Jaap als zijn vrouw Kim Kötter in slaap in de auto. “Ik was gewoon zó moe en de muziek was relaxt. Ik viel héél even knikkebollend in slaap, ging door een kuil en reed mijn velgen kapot”, zegt hij. “Ik had wel tegen een boom kunnen rijden.” Of nog erger…

De 2 kwamen gelukkig met de schrik vrij, maar Jaap is zich ervan bewust dat het compleet anders had kunnen lopen. “Ik had niet gedronken, maar was gewoon veel te moe.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KIM KÖTTER (@kimkotter) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Zelfspodcast. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien