Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Bijzonder: zo staat Jada Borsato stil bij het 22-jarige huwelijk van haar ouders

22 jaar geleden gaven Marco en Leontine Borsato elkaar het jawoord. Hoewel de 2 in scheiding liggen, greep dochter Jada (17) de gebeurtenis aan om haar ouders te feliciteren met hun jubileum. 

Op Instagram plaatste het jongste kind van de Borsato’s een Instagram-story waarin ze haar ouders feliciteert. In de story is een trouwfoto te zien van de toen nog piepjonge Marco en Leontine. Ondanks de scheiding van haar ouders, laat Jada weten dat ze haar ouders nog altijd als eenheid ziet. ‘Voor altijd een team’, schrijft ze dan ook bij de foto.

Advertentie

Affaire

In februari werd bekend dat het bekende koppel niet langer gelukkig getrouwd was. Ze besloten uit elkaar te gaan nadat naar buiten kwam dat Marco een affaire heeft gehad met Iris Hond en vermoedelijk ook anderen. Hoewel de zanger na het uitkomen van de affaire aangaf dat hij en Leontine het hadden uitgepraat en er sterker door waren geworden, overleefde de relatie de mediastorm en de affaire niet. Ze besloten te scheiden.

22 jaar

Desondanks neemt dochter Jada een moment om stil te staan bij de 22 jaar die haar ouders wel samen zijn geweest. De story die ze plaatste, vind je hier.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rtl boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Zo ziet deze week (11 t/m 17 augustus) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien