Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Jamai Loman brengt een prachtige ode aan zijn donor

Jamai Loman moest onlangs een niertransplantatie ondergaan. Op Instagram zet hij met déze foto zijn donor in het zonnetje.

“Ik kan af en toe nog steeds niet beseffen wat er allemaal is gebeurd het afgelopen jaar, maar ben zo dankbaar dat ik mag leven”, schrijft de zanger en presentator bij een prachtig kiekje van zichzelf.

Advertentie

Zwager
Het was een bewogen jaar voor de Jamai. Vorige zomer maakte hij bekend dat hij kampte met nierproblemen. Zijn nier functioneerde niet goed meer en kreeg daarom een donornier van zijn zwager. Dankzij zijn nieuwe nier kan Jamai er weer tegenaan, maar dat betekent niet dat alles weer is zoals vanouds.

Genieten
Jamai moet namelijk z’n hele leven medicatie blijven slikken, zo’n 15 pillen per dag, om ervoor te zorgen dat zijn nieuwe lichaam de nieuwe nier niet afstoot. Toch is hij hartstikke blij en dankbaar voor alles. “Dat ik weer mag genieten. Dat ik weer mag leven dankzij mijn lieve zwager die mij een tweede kans heeft gegeven”, zegt hij. “Voor jou vier ik het leven extra hard.”


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien