Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Jamai Loman brengt een prachtige ode aan zijn donor

Jamai Loman moest onlangs een niertransplantatie ondergaan. Op Instagram zet hij met déze foto zijn donor in het zonnetje.

“Ik kan af en toe nog steeds niet beseffen wat er allemaal is gebeurd het afgelopen jaar, maar ben zo dankbaar dat ik mag leven”, schrijft de zanger en presentator bij een prachtig kiekje van zichzelf.

Advertentie

Zwager
Het was een bewogen jaar voor de Jamai. Vorige zomer maakte hij bekend dat hij kampte met nierproblemen. Zijn nier functioneerde niet goed meer en kreeg daarom een donornier van zijn zwager. Dankzij zijn nieuwe nier kan Jamai er weer tegenaan, maar dat betekent niet dat alles weer is zoals vanouds.

Genieten
Jamai moet namelijk z’n hele leven medicatie blijven slikken, zo’n 15 pillen per dag, om ervoor te zorgen dat zijn nieuwe lichaam de nieuwe nier niet afstoot. Toch is hij hartstikke blij en dankbaar voor alles. “Dat ik weer mag genieten. Dat ik weer mag leven dankzij mijn lieve zwager die mij een tweede kans heeft gegeven”, zegt hij. “Voor jou vier ik het leven extra hard.”


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien