Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Jan de Hoop vertelt openhartig over flop van zijn programma

Het quizprogramma van nieuwslezer Jan de Hoop, genaamd Jan Houdt Hoop, werd vorige week na de eerste aflevering meteen al stopgezet. Hij laat nu weten dat hij het verschrikkelijk vindt dat het niks is geworden.

“Hoe ik me eronder voel? Verschrikkelijk”, zegt Jan in zijn nieuwste vlog. “Heel erg m’n best gedaan om een leuk programma te maken en als dat dan zo afloopt is dat natuurlijk niet fijn.”

Advertentie

Direct eraf
Hij was zo ontevreden over het programma, dat hij Peter van der Vorst zelf direct vroeg om het van de buis te halen. De presentatieteksten werden apart van de koppels in de studio opgenomen, wat er volgens hem voor zorgde dat het geheel er “niet helemaal uitzag zoals we besteld hadden”. “Ik scheen een half uur lang met mijn hand voor mijn mond te hebben gezeten.”

Nieuw programma
Maar de man blijft positief: “RTL heeft beloofd dat er een nieuw programma komt waar we wél allebei blij van worden. Dus uiteindelijk komt dat wel goed. Het leven gaat door.”

De quiz
In Jan Houdt Hoop zou De Hoop gaan testen hoe het met de algemene kennis van jongeren gesteld is. Presentatieskills heeft hij wel, aangezien hij sinds 1989 als nieuwslezer werkt bij RTL.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dat heb je toch geleerd op school?! 😉🤭 #JanHoudtHoop

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Jan de Hoop stopte in januari 2019 met het presenteren van het RTL ontbijtnieuws. Maar waarom eigenlijk?

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien