Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Jan Smit laat met deze foto zien hoe zijn dochter Emma is gegroeid

Jan Smit is niet altijd zo open en eerlijk op social media: hij laat nu zien hoe groot zijn dochter Emma al is.

Jan is trots op zijn meisje: ze is haar tanden kwijt. ‘Vandaag heeft de tandentrekker des huizes weer genadeloos toegeslagen… Emma (7) zit voorlopig even zonder voortanden!’, schrijft de zanger op Instagram. Ze wordt deze maand 8 jaar.

Advertentie

Vader zijn
Jan heeft twee kinderen met zijn partner Liza: dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw heeft nog een dochter uit een eerdere relatie, Fem. Eerder zei Jan over het vaderschap: “Zodra je vader wordt, is je kind natuurlijk het allerbelangrijkste. Als er eentje een bloedneus of een blaar heeft, zit ik al helemaal in de rats. Als er iets is met een van hen laat ik alles vallen. Ik geniet ook enorm van het vaderschap. Als ik thuis ben, loop ik iedere dag met ze naar school, hoe laat ik de avond daarvoor ook in mijn bed lig”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag heeft de tandentrekker des huizes weer genadeloos toegeslagen… Emma zit voorlopig even zonder voortanden! 🙈

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Instagram

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien