Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Jan Smit reageert gevat op haatbericht over uitzending 'Beste zangers'

Jan Smit gaat al jaren mee als zanger, maar is inmiddels ook niet meer weg te denken van de Nederlandse beeldbuis. Voor het programma Beste Zangers kruipt hij namelijk al jaren in de rol van presentator. Toch zit er ook een grote keerzijde aan het succes van de Volendammer.

Jan Smit brak in 1997 al door met het nummer Ik zing dit lied voor jou alleen. Inmiddels is zijn naam bekend in zowel Nederland, België en Duitsland.

Advertentie

Kritiek Jan Smit
Ondanks dat Jan Smit geliefd is door heel veel mensen, heeft ook hij te maken met haters. Na de uitzending van Beste Zangers zaterdagavond kreeg hij namelijk een vervelend bericht op Twitter. De Twitteraar schreef: “Jij bent geen zanger, jij teert alleen op je succes van toen je een klein jongetje was.”

Reactie
In plaats van boos te antwoorden, besloot Jan er een grap van te maken en met sarcasme te reageren. “Klopt helemaal! Daarom ben ik lekker gaan presenteren… Beetje languit op die bank hangen, kijken hoe mijn collega’s het er van af brengen! Slim hè! Geniet van je weekend”, schreef Jan.

Steun
Zijn fans kunnen de gevatte reactie wel waarderen. “Geniaal antwoord, Jan!”, schrijft iemand. Een andere volger reageert met de steunende woorden: “Mooi gereageerd. Jaloezie is misselijkmakend, het was weer een prachtige aflevering!”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Twitter. Beeld: ANP

 

 

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien