Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Jan Smit moet om vervelende reden zijn shows afzeggen

Het zit volkszanger Jan Smit even niet mee. Om een vervelende reden moet hij zijn shows voorlopig cancelen, laat hij via Instagram weten.

Hij kampt met een acuut keelprobleem.

Advertentie

Bezoek aan de huisarts
“Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, was ik niet heel actief op social media”, begint hij zijn bericht. “Ik heb voornamelijk thuis in bed gelegen. Helaas ben ik na een bezoek aan mijn huisarts genoodzaakt om de concerten dit weekend te annuleren in verband met acute laryngitis. Dit keelprobleem maakt het onmogelijk om mezelf voor 100% live te kunnen inzetten om alle fans een avond te bezorgen waar ze recht op hebben.”

Gezondheid voor alles
“Het spijt me enorm”, gaat hij verder. “Sorry voor iedereen die kaarten heeft gekocht of hotelovernachtingen heeft geboekt, maar mijn gezondheid gaat voor alles!” Gelukkig heeft Jan samen met de organisaties wel nieuwe data voor de concerten gevonden, dus krijgen alle fans alsnog een avond vol heerlijke hits van de zanger.

Pijnlijke keel? Maak zelf je eigen keelpastilles:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: Instagram

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien