Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Jan Smit moet om vervelende reden zijn shows afzeggen

Het zit volkszanger Jan Smit even niet mee. Om een vervelende reden moet hij zijn shows voorlopig cancelen, laat hij via Instagram weten.

Hij kampt met een acuut keelprobleem.

Advertentie

Bezoek aan de huisarts
“Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, was ik niet heel actief op social media”, begint hij zijn bericht. “Ik heb voornamelijk thuis in bed gelegen. Helaas ben ik na een bezoek aan mijn huisarts genoodzaakt om de concerten dit weekend te annuleren in verband met acute laryngitis. Dit keelprobleem maakt het onmogelijk om mezelf voor 100% live te kunnen inzetten om alle fans een avond te bezorgen waar ze recht op hebben.”

Gezondheid voor alles
“Het spijt me enorm”, gaat hij verder. “Sorry voor iedereen die kaarten heeft gekocht of hotelovernachtingen heeft geboekt, maar mijn gezondheid gaat voor alles!” Gelukkig heeft Jan samen met de organisaties wel nieuwe data voor de concerten gevonden, dus krijgen alle fans alsnog een avond vol heerlijke hits van de zanger.

Pijnlijke keel? Maak zelf je eigen keelpastilles:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: Instagram

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien