Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Jan Smit sluit vredesakkoord met gemeente Edam-Volendam

Maandagochtend plaatste Jan Smit verontwaardigd een video op Instagram, waarin hij vertelde dat de boomhut die hij bouwde gesloopt is. Niet door kinderen, maar door de gemeente Edam-Volendam. De zanger liet het er niet bij zitten, en dat wierp direct al zijn vruchten af.

Dat blijkt uit een foto die de zanger maandagavond met zijn volgers deelt.

Advertentie

Boomhut

Zondag bouwde de zanger een boomhut met zijn buren, voor de kinderen van de buurt. Maar de volgende ochtend bleek het bouwsel gesloopt te zijn. En dat maakt Jan Smit boos. “Wij doen er alles aan thuis om kinderen veel mogelijk buiten te laten spelen. Want kinderen moeten buitenspelen en kinderen moeten plezier maken”, aldus Jan.

Bloed, zweet en tranen

Hij vervolgt vol sarcasme: “Lieve gemeente Edam-Volendam, waar ik normaal zo trots op ben altijd. Dankjewel voor het verwijderen van deze acht uur bloed, zweet en tranen die we met twintig buurmannen en -vrouwen hebben gestopt in de boomhut.”

Vredesakkoord

Zijn video bleef niet onopgemerkt. Maandagavond blijkt echter dat de gemeente de video van Jan Smit ook gezien heeft, want de zanger deelt een update op Instagram. Bij een foto van zijn dochter Emma in gesprek met de burgemeester Lieke Sievers op het gemeentehuis schrijft hij : “Het lijkt erop dat er een vredesakkoord in de maak is. Grote klasse!”

Welke stappen de gemeente Edam-Volendam gaat zetten en of er een nieuwe boomhut komt, is nog niet duidelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JAN SMIT (@jansmit) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Lindanieuws, Instagram. Beeld: Brunopress

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien