Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Janny van der Heijden verklapt hoeveel kilo ze is afgevallen

Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden volgt de laatste tijd een streng dieet en dat werpt duidelijk z’n vruchten af.

In een interview met De Telegraaf verklapt ze hoeveel kilo ze inmiddels al is kwijtgeraakt.

Advertentie

Taarten proeven
Jureren voor Heel Holland Bakt werken is natuurlijk een droom, maar minder fantastisch nieuws voor je taille. “Ieder jaar met Heel Holland Bakt komen er een paar kilo bij. Die gaan er maar gedeeltelijk af, want er blijft altijd wel een kilootje aanhangen”, legt ze uit.

Heft in eigen handen
Nee, Janny werd niet blij van haar lichaam als ze het programma terugkeek. “Als ik mezelf terugzag op tv, dacht ik weleens: ‘Nee toch, het kan beter’.” Daarom heeft ze het heft in eigen handen genomen en dat gaat haar goed af. Ze is nu ruim 11 kilo afgevallen. “Ik ben begonnen met gezond te eten”, vertelt het jurylid. “Ik ben het ook langzaamaan gaan doen, om ruim voor de tv-opnamen helemaal klaar te zijn. Ik ben nu maanden weer op gezond gewicht.”

Streng dieet
Momenteel volgt ze een streng dieet, waarbij ze vooral veel groenten, magere vis, mager vlees en zo min mogelijk suikers eet. In het najaar is Janny weer op televisie te bewonderen in een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Wij zijn benieuwd!

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien