Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Kijkers stomverbaasd na boer Jans bekentenis in 'Boer zoekt vrouw'

De speeddates en dagdates in kunstmatige omgeving zorgden in de vorige afleveringen van Boer zoekt vrouw voor wat ongemakkelijke momenten. Gelukkig voor de boeren was het daarom deze zondag tijd voor de logeerweek, waarin de boeren zich konden gedragen in hun natuurlijke habitat hun éigen omgeving.

Bastiaan, Geert, Annemiek, Jan en Geert Jan verwelkomden de dames, en in Annemieks geval de heren, op hun oude vertrouwde boerderij. De heren lijken vooral heel gespannen, Annemiek lijkt nog niet zo onder de indruk. Nee, Geert Jan daarentegen hing z’n huis vol met slingers, ballonnen, een welkombord en een Nederlandse vlag – die overigens op de kop hing. Zo mogen we het zien Geert Jan: laat die logeerweek inclusief taart maar beginnen.

Advertentie

Rare dingen

Zo’n logeerweek staat vooral in teken van elkaar beter leren kennen. De oppervlakkige gesprekken hebben we gezien tijdens de speed- en dagdates, nu is het tijd voor diepere gesprekken. En daar trapte boer Jan mee af. “Zijn er nog rare dingen wat ik moet weten?”, vroeg Jan uit het niets tijdens het eten. De vrouwen vragen zich – terecht – af wat Jan nu bedoelt met ‘rare dingen’. “Ik heb wel 2 rare katten”, zegt Vera. “Ik kijk heel graag Disney-films”, zegt Nienke daarna.

Natuurlijke selectie

Maar daarna wordt duidelijk dat Jan doelde op andere dingen. “Het is misschien wel handig om over mij te weten, maar als ik naar een feestje ga, gebruik ik wel eens een pilletje of een snuifje.” Stilte. Jan gaat verder: “Ik dacht, ik gooi het er maar even in.” En dat is volgens de dames dan wel weer héél goed. Froukje en Vera weten overigens niet goed wat te zeggen op z’n bekentenis, Nienke geeft toe weleens hetzelfde te doen op een feestje. ‘Er blijft maar 1 over!’, klinkt het op Twitter over de 3 dames.

Ben je benieuwd welke dame Jan (of misschien in dit geval wel andersom) naar huis heeft gestuurd? Je bekijkt het, net als de keuze van de andere boeren, online.

Wist je dat boer Jan heel dicht bij déze andere boer uit hetzelfde seizoen woont?

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: KRONCRV

Lees meer

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien