Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Ben je in januari geboren? Dít zegt het over je

Is er voor jou deze maand niet alleen een nieuw jaar begonnen, maar vier je deze maand ook je verjaardag? Dit zegt de maand waarin jij geboren bent over je persoonlijkheid.

Gefeliciteerd! Je bent bijna jarig. Je deelt jouw geboortemaand niet alleen met prinses Beatrix, maar ook met onder andere Kate Middleton, Martin Luther King Jr. en Oprah Winfrey. Het kan dus goed zijn dat je een aantal eigenschappen met deze sterren deelt.

Advertentie

Sterrenbeeld
Wanneer je in januari geboren bent, is je sterrenbeeld Steenbok of Waterman. Steenbokken staan er bekend om dat ze onafhankelijk zijn, gedisciplineerd, georganiseerd en vaak sterke leiders zijn. De Waterman is daarentegen heel emotioneel en heeft een sterk instinct.

Geboortebloem
De mensen die in januari geboren zijn, hebben niet 1 geboortebloem, maar 2. Het zijn de anjers en de sneeuwklokjes. Anjers zijn er in verschillende kleuren, met verschillende betekenissen en het sneeuwklokje staat bekend om de betekenis hoop en schoonheid.

Creatiever
Een studie uit 2015 wees uit dat mensen die in januari en februari geboren zijn, creatiever zijn dan mensen die in de andere maanden hun verjaardag vieren. En hun creativiteit kunnen ze ook nog eens goed inzetten bij het oplossen van problemen.

Trouwen
Mannen die in januari geboren zijn, trouwen vaak met een partner die in oktober geboren is. Het gaat dan vaak wel om de tweede helft van januari. ‘Grappig’ feitje daarbij is wel dat januari ook de maand is waarin de meeste mensen scheiden.

Beroep
We doen zo ons best om een origineel beroep te kiezen, maar uit onderzoek blijkt dat januari-baby’s vaak dokter, accountant of makelaar worden. Heb je in ieder geval nog 3 beroepen waar je uit kunt kiezen.

Atletisch
Mensen die in januari geboren zijn, zouden wel de meest volwassen en atletische mensen zijn. Vaak zijn deze kinderen wat ouder dan hun klasgenoten en daardoor ook vaak verder in hun ontwikkeling. Dat geldt ook voor sport, doordat deze kinderen iets ouder zijn, zijn ze vaak op jongere leeftijd al beter. Maar niet alles in de gezondheid zit mee als je in januari geboren bent, deze mensen hebben volgens onderzoek ook meer kans om diabetes te ontwikkelen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Countryliving.co.uk. Beeld: iStock.

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien