Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

'Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op het Songfestival'

De geruchtenmolen over de Nederlandse Songfestival-inzending draait op volle toeren. Nu is er een nieuwe naam genoemd als opvolger van Duncan Laurence.

Eentje waar het AD wel héél zeker over is.

Advertentie

Jeangu Macrooy

Namelijk Jeangu Macrooy. “Dat bevestigen zeer betrouwbare bronnen aan deze site”, zo luidt het in het artikel. Deze 27-jarige zanger ken je misschien wel uit De wereld draait door of The passion. Hij maakte veel indruk met zijn vertolking van Judas in 2018.

Songfestival met een J

Zijn naam, strookt wel met de onthulling dat de Nederlandse Songfestival-inzending met een J zou beginnen. Ook zanger Jordan Roy werd genoemd, volgens Shownieuws op basis van betrouwbare bronnen. Tsja, wie is nu te geloven? We zullen moeten afwachten. Maar als het Jeangu wordt, zijn wij blij. Wat een stem:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jeangu Macrooy (@jeangu_macrooy) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Brunopress

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien