Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Jennifer Hoffman openhartig over stukgelopen relatie met Henry van Loon

Jennifer Hoffman en Henry van Loon zijn vooral bekend als Hannah en Volkert uit De Luizenmoeder. Daarvóór hebben ze 6 jaar een relatie met elkaar gehad.

“Ik zou willen dat het wél had gewerkt”, vertelt de 38-jarige actrice openhartig in een interview met Volkskrant Magazine.

Advertentie

Grappigste man op aarde
Dat zij en Henry ook na hun breuk nog met plezier samenwerken, is niet voor niks: “Henry vind ik nog steeds de grappigste man op aarde, en dat is ook de belangrijkste reden dat we zo lang en zo goed samen waren.”

Te comfortabel 
Maar Jennifer miste iets in de relatie. “Hij is iemand die mij het stuur in handen gaf. Dat is fijn, want wie stuurt bepaalt de richting. Maar ik heb iemand nodig die dat stuur soms ook van me overneemt, die míj duwt. Ik kan soms een beetje te comfortabel worden, in gewoontes vervallen. Altijd naar hetzelfde restaurantje gaan en zo. Mijn vriend moet mij uit dat comfort pushen: ‘Probeer dát eens’. En hij moet soms even net zo sterk zijn als ik. Niet dat ik nou zo sterk ben…”

Blonde, Amerikaanse reus 
Ook vertelt de actrice over haar huidige vriend, Dorian Geis. Een Frans-Amerikaanse man die ze op een festival in Amsterdam-Noord heeft ontmoet, in de zomer van 2018. “Net op het moment dat ik mezelf psychisch aan het voorbereiden was op datingapps.” Ze omschrijft hem als een ‘blonde Amerikaanse reus’. “Ik ben nu totaal verliefd, ik zit er met mijn hele hart in.” Op de vraag of ze al aan kinderen denken, antwoordt ze: “Ik laat het over aan het lot, mag ik het daarop houden?”

We waren trouwgasten. #nemma2019

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Jelka van Houten
Ook Henry van Loon is weer gelukkig in de liefde: dit jaar werd bekend dat de cabaretier en actrice Jelka van Houten (zusje van, inderdaad) een setje zijn. “Een fantastische vrouw die me begrijpt en me in de afgelopen tijd heeft gesteund”, zei hij over zijn lief in een interview met het AD.

Happy birthday baby. 🎉 @jelkavanhouten ❤️

Een bericht gedeeld door Henry Van Loon (@henryvanloon) op

Fan van De Luizenmoeder? Dan is dit boek echt wat voor jou: 

Libelle’s Marleen legt uit waarom…

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Volkskrant Magazine. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien