Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Jennifer Hoffman kondigt eerste kindje aan met prachtige foto

Leuk babynieuws voor Jennifer Hoffman (39). De Luizenmoeder-actrice laat dinsdag op Instagram weten dat zij zwanger is van haar eerste kindje. Over zo’n 20 weken verwachten zij en haar vriend Dorian hun baby. 

Bij het leuke nieuws showt Jennifer haar beginnende babybuikje.

Advertentie

Jennifer en Dorian

In de zomer van 2018 maakte Jennifer Hoffman bekend dat ze smoorverliefd was op de Frans-Amerikaanse Dorian Geis. Dorian, die eigenaar is van een duurzaam adviesbureau, trok bij Jennifer in. Dit voorjaar heeft het stel een prachtig grachtenpand in Amsterdam-West gekocht en bleek het tijd te zijn voor de volgende stap.

Viking

Inmiddels is Jennifer namelijk al 20 weken zwanger! Op Instagram showt zij haar babybuik en brengt ze het leuke nieuws de wereld in. “Hi. Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven. Zo’n 20 weken al”, plaatst ze gekscherend onder de foto.

In de hashtags grapt ze bezig is met het maken van een ‘viking’, omdat het kindje half Nederlands, kwart Amerikaans en kwart Frans zal zijn.

Onder haar posts wemelt het van de felicitaties en lieve berichten. “Wauw, dat is het mooiste nieuws ooit”, reageert de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen. En ook Elise Schaap, Loes Haverkort en Lieke van Lexmond feliciteren het stel met de zwangerschap.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hi. Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven. Zo’n 20 weken al 🥰 #halfnederlands #kwartamerikaans #kwartfrans #makingaviking

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress. 

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien