Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Jeroen Pauw reageert voor het eerst op vertrek Eva Jinek

Eva Jinek maakt na jaren de overstap naar RTL 4. Haar collega Jeroen Pauw reageert voor het eerst op het vertrek van de talkshowkoningin.

“Ik was niet verrast”, zegt hij tegen het AD.

Advertentie

Missen
Hij laat weten dat hij haar keuze voor een commerciële zender wel snapt. “Ik begrijp dat dit ontzettend leuk is. Dit past wel bij het avontuurlijke karakter van Eva. Geld zal zeker een rol spelen.” Toch blijft het een spannende keuze, vindt Pauw. “Een hoger salaris is een groter risico. En dat risico is er natuurlijk wel bij RTL, dat het misschien niet gaat lukken. Maar eerlijk gezegd, ik denk dat het wél gaat lukken.” Pauw laat ook weten dat hij het ‘erg jammer vindt’ dat Eva vertrekt, zeker na hun succesvolle samenwerkingen. Ze presenteerden samen een tijd lang Pauw & Jinek. Hij zal haar gaan missen, zo zegt hij eerlijk.

En wie er dan voor haar in de plaats komt bij NPO? “Hoe gek dat ook klinkt, want het nieuws is al een paar dagen oud, maar het is toch nog te vroeg daarover te praten.” Dat blijft nog even onzeker, dus.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: ANP

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien