Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Leuk nieuws voor Jeroen van Koningsbrugge en zijn vrouw

Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox zijn naast ouders, acteurs en zangers sinds kort ook schrijvers. Ze hebben nu héél goed nieuws gekregen.

Er komt namelijk een tweede druk van hun pas verschenen kinderboek. “Na 1 week al de 2e druk!”, kondigt Jeroen trots aan op Instagram. “Supertrots!”

Advertentie

Elvis & Jones
Elvis & Jones gaat over een broer en zus die in hun huis in hartje Amsterdam een roestig oud doosje vinden. Daarin zit een brief uit 1955 met een speurtocht. Het begin van een spannende zoektocht voor Elvis en Jones, die een oude misdaad aan het licht brengt.

Kinderen in de hoofdrol
Jeroen en Marie-Claire zijn in 2005 met elkaar getrouwd. Samen hebben ze een dochter en een zoon: Valerie Jones (8) en Salomon Elvis (11). Dat verklaart ook meteen de naam die ze aan het boek hebben gegeven. Wil jij eruit voorlezen aan je (klein)kinderen? Je kunt Elvis & Jones hier kopen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Na 1 week al de tweede druk!!! @elvisenjones supertrots! @marieclairewtlx @kim_spul #elvisenjones

Een bericht gedeeld door Jeroen Van Koningsbrugge® (@jeroentjes) op

Jeroen en Marie-Claire vertellen over hun guilty pleasures en een héél bijzonder optreden samen: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP 

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien