Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Hoera! Jet van Nieuwkerk bevallen van eerste kindje

Het is het weekend van het blije babynieuws; zaterdag maakte model Kim Feenstra bekend te zijn bevallen van een zoon. Zondag is het de beurt aan presentatrice en journalist Jet van Nieuwkerk.

De dochter van tv-presentator en journalist Matthijs van Nieuwkerk en haar vriend zijn op 11 oktober de trotse ouders van zoon Frenkie geworden.

Advertentie

Ajaxfan?

Op Instagram deelt Jet het blije nieuws met een hele zoete foto van haar en Frenkie. “Leve Frenkie”, schrijft ze erbij. Wij dachten bij het lezen van de naam meteen aan oud-Ajacied Frenkie de Jong, maar de vernoeming ligt toch anders.

Betekenis

In een Instagram Story maakt Jet duidelijk dat de naam is afgeleid van Franciscus, een jongensnaam die ‘Fransman’ betekent. Jets liefde voor Frankrijk en in het bijzonder Parijs hebben daar vast iets mee te maken. En we durven te wedden dat opa Matthijs ‘zijn’ Charles Aznavour in de eerste kraamweek al helemaal heeft platgedraaid.

Felicitaties

De lieve reacties onder Jets bericht stromen binnen. “Welkom lieve Frenkie, zoveel liefde staat je te wachten”, schrijft Rossana Kluivert. Ook Sarah Chronis is verrukt met het nieuws: “Geniet geniet GENIET van elkaar!” “Zoooooo mooi!!!!!”, reageert Ellemieke Vermolen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Leve Frenkie! ❤️ 11 oktober

Een bericht gedeeld door Jet van Nieuwkerk (@tipvanjet) op

Zo zaten ze er een paar weken geleden nog bij:

50 jaar Jan, Jans en de Kinderen: dat moet gevierd geworden!

Album 50 jaar Jan, Jans en de Kinderen
Album 50 jaar Jan, Jans en de Kinderen
€6,25
Die wil ik!

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress, Instagram

Lees meer

Tessel Tindert: “Wat bedoel je met manisch? Ik dacht juist dat je depressief was”

Tessel Tindert

In Roberts huis was het een onbeschrijflijke bende van vuile kopjes, bordjes, blikjes, glazen. De tafel zat onder de kringen. Er lagen kruimels. De gordijnen waren half gesloten. Het stonk er naar oude bloemen en vuile sokken.

Door de halfopen keukendeur zag ik het aanrecht vol vuile vaat. Voorzichtig ging ik zitten in de stoel naast de bank. Ik voelde woede, maar ook verdriet en medelijden. Hier lag een man op de bank die duidelijk leed. Die zich geen raad meer wist met zichzelf. Die niet meer voor zichzelf kon zorgen. ‘Sorry’, herhaalde Robert. ‘Sorry.’

‘Waar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien