Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Jim Bakkum openhartig over zware periode voor dochtertje Molly

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina zijn op 1 maart ouders geworden van hun derde kindje, dochtertje Molly. Maar er was niet direct plaats voor blijdschap, want het meisje werd kort na haar geboorte in het ziekenhuis opgenomen met een zware infectie. 

Jim en Bettina waren al de trotse ouders van hun dochtertje Posy en hun zoontje Lux. En met de komst van Molly is hun gezin compleet.

Advertentie

Intense periode voor Jim Bakkum en gezin
Het was een spannende periode voor het jonge koppel. Molly lag 12 dagen in het ziekenhuis, maar inmiddels gaat het weer een stuk beter met het dochtertje van Jim en Bettina. Jim Bakkum vertelt aan RTL Boulevard wat de afgelopen dagen met hem gedaan hebben. “Dat de wallen op je knieën hangen, dat is een feit na zo’n periode.”

Ademhalingsproblemen
Jim vertelt openhartig over zijn zieke dochtertje: “Het begon met een infectie en daarna had Molly ademhalingsproblemen. Het was gelijk duidelijk dat het niet heel goed met haar ging. En dan zie je dat kleine hummeltje liggen en dat is wel echt verschrikkelijk.”

Zorgen
De vader van 3 vertelt dat de blijdschap al die tijd wel voelbaar was, maar dat de zorgen toch de overhand namen. “Op een gegeven moment waren we echt wel klaar met wat iedereen te zeggen had in het ziekenhuis, en waren we er echt aan toe om naar huis te gaan en in ons eigen coconnetje te kruipen.”

Ontzettend trots
Inmiddels is de rust wedergekeerd in huize Bakkum en is de kleine Molly thuis. “Ze eet goed ze, slaapt goed en alles gaat lekker. Ik vind het een genot om 2 dochters en een zoon te hebben.” Hij vervolgt: “Bettina doet het net zoals alle andere keren heel erg goed. Ik kan na zo’n periode niet anders dan heel trots op haar zijn!”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP Foto

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien