Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Jochem Myjer bekent fietsdiefstal met hilarische foto op Instagram

Jochem Myjer heeft een succesvolle carrière en timmert al jaren aan de weg als cabaretier. Hij trekt volle zalen met zijn shows en hoeft dan ook écht niet op een houtje te bijten. Maar toch bekent hij op Instagram zomaar bijna een fiets gestolen te hebben.

De grappenmaker werd op heterdaad betrapt terwijl hij een fiets van een bejaarde vrouw wilde stelen, zo meldt hij beschaamd op sociale media.

Advertentie

Fiets gestolen
Jochem Myjer plaatst dinsdagmiddag een foto online waarop hij met zijn hand voor zijn mond geschrokken de camera in kijkt. Bij de foto schrijft hij: “Schoonvaders’ fiets geleend om naar het zwembad in Didam te gaan. Loop ik na het zwemmen naar buiten, past het sleuteltje niet meer op het slot. Ik ben al 10 minuten aan het pielen, wanneer er een bejaarde mevrouw in paniek op me af komt met de vraag wat ik met haar fiets doe.”

Uitleg Jochem Myjer
Jochem vervolgt zijn ongemakkelijke verhaal: “Ik kijk naar links en zie de fiets van mijn schoonvader staan. Ik stamel 1000 excuses en zeg dat ik dacht dat het mijn fiets was. Waarop die mevrouw geïrriteerd zegt: ‘ja maar dit is een vrouwenfiets en er zit een mandje voorop. Hoe kan dat dan…’. Ik kan haar alleen maar gelijk geven. Iets met chaos in hoofd. Draadje los. Koekoek.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien