Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Jochem Myjer reageert hilarisch op kritiek van Tommy Wieringa

Schrijver Tommy Wieringa heeft felle kritiek geuit op de kinderboeken van Jochem Myjer en noemt zijn boekenreeks De Gorgels een ondergrens.

Zoals we van Jochem kunnen verwachten, reageert de cabaretier hilarisch op de kritiek van Tommy.

Advertentie

Ondergrens
Tommy legt in Pauw uit dat zijn kinderen alles mogen lezen. “Maar er is toch wel een zekere ondergrens, zoals de kinderboekenreeks De Gorgels en Geronimo Stilton“, zegt hij. “Ik neem mijn kinderen niets af. Ik frons mijn wenkbrauwen en dan verstop ik het.” Zelf zou Tommy geen kinderboeken kunnen schrijven. “Ik heb geen fantasie die die richting opgaat. Ik zou het heel graag willen. Ik zou dolgraag Roald Dahl-achtige verhalen schrijven.”

Stimuleren
Jochem reageert ontzettend sportief op de uitspraken van Tommy. “Als mijn kinderen over een paar jaar volwassen literatuur gaan lezen, ga ik ze stimuleren om Joe Speedboot van Tommy Wieringa te lezen. Één van mijn lievelingsboeken”, schrijft de cabaretier op Facebook. Hij sluit zijn reactie zelfs af met een hartje.

Fans
Er wordt enthousiast gereageerd op zijn reactie op de uitspraken van Tommy. “Geweldige reactie van jouw kant Jochem. Hoe kan De heer Wieringa beoordelen of een kinderboek goed is als hij zelf geen fantasie genoeg heeft zich te verplaatsen in een kinderbrein”, schrijft een van zijn fans onder het bericht.

Favoriet
Anderen vertellen hoe dol hun kinderen zijn op de boekenreeks De Gorgels. “De Gorgels was het 1e boek wat onze dochter helemaal zelfstandig heeft gelezen. Hierdoor heeft ze ontdekt hoe leuk lezen is, ondanks haar dyslexie. Dankjewel Jochem!” en “De boeken van De Gorgels zijn bij ons thuis favoriet”, klinkt het. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien