Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Jochem Myjer krijgt MRI-scan op vrijdag de 13de: "Geniet van het leven"

Niet alleen in het theater, ook op social media heeft Jochem Myjer de lachers regelmatig op zijn hand. Vrijdag deelt de grappenmaker een komische foto, maar toch zit er een belangrijke boodschap achter.

Jaren geleden is de cabaretier geopereerd aan een tumor in zijn rug. Gelukkig bleek de plek goedaardig, maar nog altijd moet hij regelmatig naar het ziekenhuis voor controle.

Advertentie

Controle
Nu wil het toeval dat de grappenmaker op ongeluksdag vrijdag de 13de een bezoek aan het ziekenhuis moet brengen voor een MRI-scan. Uiteraard deelt hij daar een plaatje van op zijn Facebookpagina. “Een MRI-scan op vrijdag de 13de. Nee hoor! Maakt me niet uit. Ik voel me prima! Maar jaarlijkse controle”, schrijft hij bij de selfie.

Geniet
Dan volgt ook een serieuze noot. “Altijd wel goed om weer even te herinneren dat het leven relatief is en dat je er enorm van moet genieten. Elke dag. ❤️”, vervolgt Jochem zijn bericht. We duimen natuurlijk mee voor een goede uitslag!

Slaapziekte
De komiek heeft samen met zijn vrouw 2 kinderen: dochter Limoni en zoon Melle. Limoni lijdt aan de slaapziekte narcolepsie, wat veel zorgen met zich meebrengt. “Ze neemt nu dagelijks medicinale GHB. Maar GHB heet niet voor niets de rape-drug. Je bent niet wakker te krijgen. Wat als ze later studeert en er breekt brand uit? Of iemand komt haar kamer binnen? Daar denk je als ouders wel over na”, zo sprak Jochem eerder zijn zorgen uit.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Facebook. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien