Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Johnny de Mol maakt blij babynieuws bekend

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk zijn in verwachting van hun tweede kindje. Dat maakt de presentator bekend op Instagram.

Johnny maakt het nieuws bekend op Instagram met een foto van een lieve tekening van Kiki, het dochtertje van Anouk uit een eerdere relatie. Hij schrijft daarbij: “Kiki kan niet wachten …… en wij natuurlijk ook niet! #babyontheway #happy #wordweerpapa #trots.”

Advertentie

Johnny en Kiki
Johnny en Anouk zijn al een aantal jaar een setje en gaven elkaar eind vorig jaar het ja-woord. Een paar maanden daarvoor werd hun eerste zoontje Johnny geboren. Anouk heeft ook een dochter uit een eerdere relatie, de 4-jarige Kiki.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kiki kan niet wachten …… en wij natuurlijk ook niet ❤️👶 #babyontheway #happy #wordweerpapa #trots 🙏

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Beeld:

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien