Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Johnny de Mol maakt het geslacht van zijn kindje bekend

Johnny de Mol (40) en Anouk de Mol – van Schie (37) maakten in juni bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. Nu hebben ze verklapt dat ze opnieuw beschuit met blauwe muisjes in huis mogen halen.

Want nadat ze in 2018 Johnny Jr. in hun armen mochten sluiten, verwachten ze opnieuw een jongetje. Hoera!

Advertentie

Bekendmaking tijdens eigen show
Anouk liet donderdagavond voor het eerst haar groeiende babybuik in het openbaar zien in een prachtige zwarte glitterjurk. Dat deed ze op de rode loper van Hier is de Mol, de nieuwe theatershow van Johnny. Tijdens de show deed hij ook de geslachtsonthulling.

Grapje
Johnny’s stiekeme hoop wordt dus werkelijkheid, want tijdens een interview in juni grapte hij nog: “Nee, mij maakt het echt niets uit, als het maar een gezond jongetje is.” Die Johnny.

Huwelijk
Johnny en Anouk trouwden in 2016. In 2018 kregen ze al een liefdesbaby: Johnny. Anouk heeft ook nog dochtertje Kikki uit een eerder huwelijk, wie Johnny zijn bonusdochter noemt.

Johnny de Mol staat deze week in Libelle met een groots en openhartig interview. Heb je het blad niet in huis maar wil je het interview wél graag lezen? Dat kan ook online.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien