Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Johnny de Mol schrijft én zingt liedje voor zijn 1-jarige zoon

Dinsdag was een bijzondere dag voor Johnny de Mol. Zijn zoontje Johnny werd 1 jaar. Om daar bij stil te staan, schreef hij een nummer. En dat niet alleen: hij bracht het ook nog eens te gehore in ‘Pauw’.

“Ik vind het nu ineens wel een beetje spannend”, biechtte de presentator op voor hij de microfoon ter hand nam. Hij schreef het liedje ‘Ik hoop dat je niet op mij lijkt’ voor Johnny, zijn zoon die dinsdag zijn eerste verjaardag vierde. “Ik hoop gewoon dat hij wat eerder op het punt komt waar ik nu ben gekomen”, verklaart Johnny de titel van het nummer. Het feit dat hij op piano werd begeleid door neef Julian (de zoon van Linda de Mol, red.) maakt het optreden nog specialer.

Advertentie

Nieuw leven
Het optreden is een voorproefje van Johnnys theatertour die in het najaar van start gaat. Daarin zingt hij liedjes en vertelt hij ‘heel veel verhalen’. Over een nieuw leven buiten de stad als vader en over zijn spraakmakende familie.

Willeke
De meeste mensen kennen Johnny niet als zanger, maar toch is het podium niet helemaal nieuw voor hem. Hij bracht eerder dit jaar een nummer uit voor het goede doel en zingt regelmatig mee met Holland zingt Hazes. Ook heeft hij duetten met moeder Willeke Alberti gezongen.

 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: NPO

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien