Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Johnny de Mol schrijft én zingt liedje voor zijn 1-jarige zoon

Dinsdag was een bijzondere dag voor Johnny de Mol. Zijn zoontje Johnny werd 1 jaar. Om daar bij stil te staan, schreef hij een nummer. En dat niet alleen: hij bracht het ook nog eens te gehore in ‘Pauw’.

“Ik vind het nu ineens wel een beetje spannend”, biechtte de presentator op voor hij de microfoon ter hand nam. Hij schreef het liedje ‘Ik hoop dat je niet op mij lijkt’ voor Johnny, zijn zoon die dinsdag zijn eerste verjaardag vierde. “Ik hoop gewoon dat hij wat eerder op het punt komt waar ik nu ben gekomen”, verklaart Johnny de titel van het nummer. Het feit dat hij op piano werd begeleid door neef Julian (de zoon van Linda de Mol, red.) maakt het optreden nog specialer.

Advertentie

Nieuw leven
Het optreden is een voorproefje van Johnnys theatertour die in het najaar van start gaat. Daarin zingt hij liedjes en vertelt hij ‘heel veel verhalen’. Over een nieuw leven buiten de stad als vader en over zijn spraakmakende familie.

Willeke
De meeste mensen kennen Johnny niet als zanger, maar toch is het podium niet helemaal nieuw voor hem. Hij bracht eerder dit jaar een nummer uit voor het goede doel en zingt regelmatig mee met Holland zingt Hazes. Ook heeft hij duetten met moeder Willeke Alberti gezongen.

 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: NPO

Tessel Tindert: “Ik app hem terug dat ik alleen maar kan huilen. Ik voel me zo belazerd”

In de dagen na mijn ontmaskering van David/Taco zakt mijn adrenaline en word ik vooral boos. Boos op die man die mij 4 maanden lang heeft doen geloven dat hij een ander was.

Die me mooie beloftes deed. Ik hoor nog zijn stem terwijl hij in de keuken achter me stond en zachtjes in mijn oorlelletje beet: ’We gaan samen een mooi leven krijgen, Tessel. We gaan een mooie grootse liefde beleven. Jij en ik - wij gaan samen oud worden.’
Ik ben zo boos op mezelf dat ik bijna stik. Dat ik niet trouw ben gebleven aan mijn eerste indruk van hem - hoe stom kun je zijn? Ik moet aan V

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien